O nama

Naša priča

Priča o uspjehu

Skoro tri desetljeća vaše domove bojimo najljepšim bojama budući je naša osnovna djelatnost, na što smo vrlo ponosni, prodaja na veliko i na malo najkvalitetnijih, svjetski renomiranih proizvođača boja i lakova i to na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Uz boje i lakove, bavimo se prodajom i distribucijom završnih materijala u građevinarstvu, HTZ opreme, te pripadajućih alata i opreme.

Najveći promet ostvarujemo u veleprodaji. Naš primarni cilj je svakodnevni rast i razvoj u svim segmentima.

Visoki kvalitet usluge kupcima

Prepoznatljivo ime na tržištu

Cijelo poslovanje Daca Commerca temeljimo na partnerskom odnosu s kupcima. Cijeneći vjernost i potporu svih ovih godina,nastojimo im zahvaliti tako što kontinuirano unosimo nove sadržaje u ponudu kako bi pronašli trajna i sigurna rješenja. Sve na zadovoljstvo naših kupaca jer se vodimo mišlju da je zadovoljan klijent naš najveći uspjeh.

Tijekom godina smo konstantno širili proizvodne asortimane. U prilog tomu govori i činjenica da smo 2008. godine proširili poslovanje veleprodaje  u Sarajevu, gdje smo dosegli višu razinu pružanja usluga kupcima.

Vaš smo najbolji izbor jer mi znamo KAKO!

Kontaktirajte nas!

  • Adresa

Skladišno-poslovni prostor Put za Aluminijski bb (Bišće polje),
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

  • Telefon/Fax

+387 36 351 366 / +387 36 351 366

  • Email adrese

info@dacacommerce.ba / prodaja@dacacommerce.ba

Popunite kontakt obrazac

Ukoliko na našoj web stranici niste pronašli željene informacije o poduzeću i prodajnom asortimanu i u slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas možete kontaktirati – popunite naš obrazac i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.